Een professioneel team voor al uw reinigingswerken

Services

Schoonmaakdiensten voor bedrijven en particulieren.

Op zoek naar een team van professionals om uw bedrijfsruimtes, magazijn of woning schoon te maken? Stasse Nettoyage staat al ruim dertig jaar tot uw dienst. We bieden onze diensten aan bedrijven en particulieren in de provincies Namen en Luxemburg aan

Een professioneel team staat voor u klaar

Ons team van gekwalificeerde professionals volgt uw reinigingsproject op van begin tot eind. We luisteren naar u en passen onze aanpak aan uw specifieke behoeften aan. Onze prioriteit: onberispelijk werk afleveren, met respect voor de veiligheidsregels en voor het milieu.

Waarden

Onze waarden, elke dag opnieuw

Kwaliteit

Uw tevredenheid komt voor ons op de eerste plaats. Daarom leveren we werk van topkwaliteit in een zo snel mogelijke tijd.

Een team bij u in de buurt

Gelukkige klanten, daar zijn we trots op. We luisteren naar u, beantwoorden uw vragen en komen met oplossingen voor uw behoeften.

Gekwalificeerde professionals

De leden van ons team zijn speciaal geselecteerd op basis van hun vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarna krijgen ze een opleiding over de meest geavanceerde reinigingstechnieken.

Klanten

Zij vertrouwen ons

Al meer dan dertig jaar kunnen onze klanten rekenen op werk van topkwaliteit en gepersonaliseerde diensten. Wat stellen zij het meest op prijs? Ons oog voor detail en onze professionaliteit.

We zijn in de wolken. De arbeiders zorgen volledig zelfstandig voor het schoonmaken, we kunnen op beide oren slapen. Ze luisteren naar onze opmerkingen en voeren de gevraagde veranderingen snel door. We bevelen ze zeker aan.

Colette & ChantalSaint Amour

We werken al vele jaren met de firma samen en zijn nog steeds erg tevreden over hun werk op onze werkplaatsen en in onze kantoren. Hun reactiviteit en flexibiliteit zijn een grote troef.

Anne MaletFinances, RH & Qualité - Macors

Samenwerken met Stasse Nettoyage betekent geluk hebben. Je krijgt te maken met opgewekte mensen, reactiviteit, goed uitgevoerd werk en een perfecte opvolging van de klanten.

Gregorio ClavelloAu gré des saisons

We kunnen steeds rekenen op de professionaliteit, de kwaliteit van de diensten en de welwillendheid van de medewerkers van dit bedrijf. Het feit dat ze lokaal gevestigd zijn en het menselijke karakter van het beheer, zijn voor ons grote pluspunten.

Bruno StreelGeneral Manager - Galephar

Na een jarenlange samenwerking kan ik dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Je vindt er nog respect voor de mensen, wij vertrouwen hen blindelings.

Carine ClassensAssistante RH - Tilman

Ze spelen met brio in op onze eisen, zodat wij ons met een gerust hart met ons eigen werk kunnen bezighouden. Maar ze creëren ook een optimale werkomgeving voor onze werknemers en een uitzonderlijk onthaal voor onze bezoekers.

Christine GrimonprezHouyoux Constructions SA
Offerte

Heeft u interesse voor onze diensten? Vraag dan online - gratis en vrijblijvend - een prijsopgave aan.

Nieuws

Ontdek onze laatste nieuwtjes en al onze reinigingstips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief