Onze methodes

Voor elke klant voeren we een diepgaande studie uit zodat we precies kunnen bepalen wat hij/zij precies wil of nodig heeft. Op basis daarvan kunnen we beslissen welk gereedschap, producten en reinigingstechnieken het meest geschikt zijn. Eens we het plan samen met de klant hebben opgesteld, gaan we tot de actie over en voeren we de reinigingswerken zo snel mogelijk uit.

Ons team

Ons team bestaat uit vaklui die speciaal zijn geselecteerd op basis van hun vaardigheden en professionaliteit. Ze werken met topmateriaal en zijn specifiek opgeleid om alle kneepjes van het reinigingsvak te kennen.

Waar verbinden wij ons toe?

Ons team van professionals staat voor u klaar om uw reinigingsproject zo snel mogelijk uit te voeren.

Waarden

Onze waarden, elke dag opnieuw

Kwaliteit

Uw tevredenheid komt voor ons op de eerste plaats. Daarom leveren we werk van topkwaliteit in een zo snel mogelijke tijd.

Een team bij u in de buurt

Gelukkige klanten, daar zijn we trots op. We luisteren naar u, beantwoorden uw vragen en komen met oplossingen voor uw behoeften.

Gekwalificeerde professionals

De leden van ons team zijn speciaal geselecteerd op basis van hun vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarna krijgen ze een opleiding over de meest geavanceerde reinigingstechnieken.

Op zoek naar een team om uw bedrijfsruimtes schoon te maken?

Stasse Nettoyage is gespecialiseerd in onderhoudsdiensten voor professionals. We maken uw bedrijfsruimtes schoon, wassen uw ramen en kozijnen, behandelen de vloer, brengen alles terug in orde na een evenement of bij schade, ... We bieden bedrijven een hele waaier van diensten aan.

Klanten

Zij vertrouwen ons

Al meer dan dertig jaar kunnen onze klanten rekenen op werk van topkwaliteit en gepersonaliseerde diensten. Wat stellen zij het meest op prijs? Ons oog voor detail en onze professionaliteit.

We werken al vele jaren met de firma samen en zijn nog steeds erg tevreden over hun werk op onze werkplaatsen en in onze kantoren. Hun reactiviteit en flexibiliteit zijn een grote troef.

Anne MaletFinances, RH & Qualité - Macors

Na een jarenlange samenwerking kan ik dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Je vindt er nog respect voor de mensen, wij vertrouwen hen blindelings.

Carine ClassensAssistante RH - Tilman

We kunnen steeds rekenen op de professionaliteit, de kwaliteit van de diensten en de welwillendheid van de medewerkers van dit bedrijf. Het feit dat ze lokaal gevestigd zijn en het menselijke karakter van het beheer, zijn voor ons grote pluspunten.

Bruno StreelGeneral Manager - Galephar

Ze spelen met brio in op onze eisen, zodat wij ons met een gerust hart met ons eigen werk kunnen bezighouden. Maar ze creëren ook een optimale werkomgeving voor onze werknemers en een uitzonderlijk onthaal voor onze bezoekers.

Christine GrimonprezHouyoux Constructions SA

Samenwerken met Stasse Nettoyage betekent geluk hebben. Je krijgt te maken met opgewekte mensen, reactiviteit, goed uitgevoerd werk en een perfecte opvolging van de klanten.

Gregorio ClavelloAu gré des saisons

We zijn in de wolken. De arbeiders zorgen volledig zelfstandig voor het schoonmaken, we kunnen op beide oren slapen. Ze luisteren naar onze opmerkingen en voeren de gevraagde veranderingen snel door. We bevelen ze zeker aan.

Colette & ChantalSaint Amour
Prijsopgave

Heeft u interesse voor onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend online uw prijsopgave aan.