Onze troeven

Bij schade treden we snel en doeltreffend in actie.

Drainage

Zijn uw ruimtes door hevige regen of een probleem met de afvoer ondergelopen? Dan gaan we met gespecialiseerd materiaal eerst alles volledig draineren.

Veiligheid

Voor we starten met de schoonmaakwerken verzekeren we ons ervan dat de situatie stabiel is. Indien nodig zetten we veiligheidsvoorzieningen op.

Weghalen van afval

Bij schade komen vaak materiële verliezen kijken. We halen het afval en onherroepelijk beschadigde voorwerpen weg. Dit gebeurt op een veilige manier.

Herstellen van meubels en materiaal

Alle meubels en gereedschap dat gered kon worden, maken we schoon en geven we een flinke opfrisbeurt. We kunnen ook uw informaticamateriaal herstellen.

Reinigen van muren en gevels

We knappen beschadigde buitenmuren en gevels op.

Binnen schoonmaken en saneren

We zorgen voor een grondige reiniging van de binnenkant van het gebouw (muurbekleding, tapijten, stoffen, kamerbreed tapijt, ...) en verwijderen ongewenste geuren.

Een team van experts bij u in de buurt

Ons team is gebaseerd in Wallonië en staat steeds klaar om bij schadegevallen meteen in actie te treden. We zetten alles op alles opdat u de ruimtes zo snel mogelijk weer kan betrekken.

Veiligheidsmaatregelen

Om uw veiligheid en die van onze medewerkers te verzekeren, passen we erg strikte veiligheidsprocedures toe:

  • Onze vakmensen krijgen een veiligheidsopleiding voor het gebruik van reinigingsgereedschap en -producten.

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (veiligheidshandschoenen, -masker, -bril, ...)

  • Gereedschap dat geschikt is voor de aard van het werk (steigers, hoogwerkers, ...)

  • Respect voor de sociale afstand

  • Voorzichtig omgaan met toxische producten

  • Strikt naleven van de gezondheidsnormen die door de regering en de Wereldgezondheidsorganisatie zijn opgelegd.

  • Medische opvolging van al onze medewerkers

  • Modern en beveiligd gereedschap

Klanten

Zij vertrouwen ons

Al meer dan dertig jaar kunnen onze klanten rekenen op werk van topkwaliteit en gepersonaliseerde diensten. Wat stellen zij het meest op prijs? Ons oog voor detail en onze professionaliteit.

We werken al vele jaren met de firma samen en zijn nog steeds erg tevreden over hun werk op onze werkplaatsen en in onze kantoren. Hun reactiviteit en flexibiliteit zijn een grote troef.

Anne MaletFinances, RH & Qualité - Macors

Na een jarenlange samenwerking kan ik dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Je vindt er nog respect voor de mensen, wij vertrouwen hen blindelings.

Carine ClassensAssistante RH - Tilman

We zijn in de wolken. De arbeiders zorgen volledig zelfstandig voor het schoonmaken, we kunnen op beide oren slapen. Ze luisteren naar onze opmerkingen en voeren de gevraagde veranderingen snel door. We bevelen ze zeker aan.

Colette & ChantalSaint Amour

Samenwerken met Stasse Nettoyage betekent geluk hebben. Je krijgt te maken met opgewekte mensen, reactiviteit, goed uitgevoerd werk en een perfecte opvolging van de klanten.

Gregorio ClavelloAu gré des saisons

Ze spelen met brio in op onze eisen, zodat wij ons met een gerust hart met ons eigen werk kunnen bezighouden. Maar ze creëren ook een optimale werkomgeving voor onze werknemers en een uitzonderlijk onthaal voor onze bezoekers.

Christine GrimonprezHouyoux Constructions SA

We kunnen steeds rekenen op de professionaliteit, de kwaliteit van de diensten en de welwillendheid van de medewerkers van dit bedrijf. Het feit dat ze lokaal gevestigd zijn en het menselijke karakter van het beheer, zijn voor ons grote pluspunten.

Bruno StreelGeneral Manager - Galephar
Prijsopgave

Heeft u interesse voor onze diensten? Vraag dan online - gratis en vrijblijvend - een prijsopgave aan.