Al meer dan zes maanden trotseren de medewerkers van Stasse Nettoyage alle moeilijkheden om fantastisch werk te leveren. We willen hen huldigen en bedanken voor al hun inzet en professionaliteit in deze turbulente tijden.

Professionaliteit bovenal

Elke dag bewijzen onze medewerkers ons dat ze echte professionals zijn door met respect en verantwoordelijkheidsgevoel voor elke klant te zorgen.

Ze volgen al onze veiligheidsmaatregelen en -processen strikt op. Welk werk er ook gedaan moet worden, ze verrichten het op de meest efficiënte en veilige manier.

Onze maatregelen tegen Covid-19

Vanaf de eerste dagen van de verspreiding van het coronavirus hebben we onze veiligheidsmaatregelen aangepast om de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers te beschermen. We volgen strikte reinigings- en ontsmettingsprocessen waardoor we in de beste omstandigheden kunnen werken en onberispelijke resultaten kunnen leveren aan onze klanten. Hier zijn enkele van deze maatregelen:

 • Elk van onze medewerkers is uitgerust met hoogwaardige beschermingsmiddelen (masker, handschoenen, vizier, enz.)
 • We respecteren nauwgezet de regels van sociale afstand
 • We volgen de gezondheidsaanbevelingen van de overheid en de Wereldgezondheidsorganisatie
 • Al onze medewerkers worden door een arts opgevolgd
 • Onze teams worden regelmatig getraind in de nieuwste veiligheidsnormen

Een team dat hechter is dan ooit

Het is geweten dat moeilijkheden soms kunnen leiden tot onenigheid en het verslechteren van relaties binnen een groep. Niet bij Stasse Nettoyage. Onze medewerkers hebben een indrukwekkend moreel en motivatie behouden. Samen vormen ze een geweldig team, hechter dan ooit.

De kleine schoonmaakploegen die dagelijks op het terrein samenwerken, tonen een groot aanpassingsvermogen. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid op en doet wat nodig is voor een goede dynamiek in de groep.

Altijd op de afspraak ondanks de uitdagingen

Net als de artsen, verpleegkundigen en kassiers, doen onze schoonmaakploegen essentieel werk en zijn ze onafgebroken op het terrein aanwezig geweest gedurende de hele pandemie. Ze hebben maandenlang hard gewerkt om u schone en gezonde ruimtes te garanderen, ondanks de beperkingen die het virus met zich meebrengt.

De hele dag door een masker ademen. Hun handen in latex handschoenen. Afstand houden als ze met teamgenoten praten. Zelfs thuis sociale afstand houden om er zeker van te zijn dat ze de volgende dag weer kunnen gaan werken.

Iedereen doet het met plezier. Prettig is het zeker niet, maar ze weten hoe noodzakelijk het is voor de veiligheid van de klanten, hun dierbaren en zichzelf.

Een opmerkelijk verantwoordelijkheidsgevoel

Zoals we allemaal weten, heeft op dit moment elk van onze daden een impact op de gezondheid van anderen. Het virus is onzichtbaar en kan ons allemaal besmetten.

Onze medewerkers zijn zich hiervan terdege bewust en hebben dit vanaf het prille begin van de pandemie door hun daden laten zien. Ongeacht het ongemak dat het hen bezorgde, hebben ze zich altijd aan de veiligheidsvoorschriften gehouden en droegen ze hun beschermingsmiddelen onberispelijk.

Onder hun nieuwe taken moeten ze regelmatig plaatsen ontsmetten die mogelijk in contact zijn geweest met het virus. Een taak die ze met de grootste waakzaamheid uitvoeren.

Onze saneringsprocessen voor Covid-19

Aangezien het nieuwe virus zeer resistent is, bieden we passende diensten aan om elke ruimte grondig te ontsmetten en schoon te maken.

 • Totale ontsmetting van de ruimtes
 • Gebruik van virusdodende producten
 • Reiniging van contactpunten (deurklinken, liftknoppen, enz.)
 • Grondige reiniging van doorgangen (gangen, enz.)
 • Grondige reiniging en ontsmetting van delicate ruimtes (toiletten, keukens, enz.)
 • Hygiëneaanbevelingen voor gebruikers van de ruimtes

BEDANKT.

We willen jullie bedanken. Bedankt om er altijd te zijn ondanks de uitdagingen. Bedankt om elke dag jullie werk met ernst en professionaliteit te verrichten. Bedankt voor jullie moed en wilskracht, waardoor jullie ook in moeilijke tijden gemotiveerd blijven.

Jullie dagelijkse werk is van het grootste belang zodat artsen, schoolkinderen, reizigers, werknemers en gezinnen in een gezonde omgeving kunnen leven. Kortom, bedankt.