Bent u de eigenaar of beheerder van een hotel, vakantiehuis, glamping of sterrencamping? Het coördineren van de schoonmaak is waarschijnlijk een van uw belangrijkste dagelijkse bezigheden. Het vinden van de juiste medewerkers en het organiseren van het werk van uw teams is echter niet altijd gemakkelijk en kost veel tijd. Stasse Nettoyage regelt alles voor u met haar Housekeepingservice in Namen en Luxemburg.

Waarom zou u uw Housekeeping uitbesteden?

Hygiëne is een van de topprioriteiten in de hotelbranche. Slecht onderhouden ruimtes kunnen uw reputatie in gevaar brengen en de kwaliteit van de ervaring voor uw klanten verminderen.

Sommige hotels kiezen ervoor om hun Housekeeping zelf te beheren, maar worden dan geconfronteerd met logistieke problemen:

  • Het rekruteren van kwalitatief personeel
  • Extra personeel vinden in het hoogseizoen
  • De beste reinigingstechnieken kennen en deze aan medewerkers aanleren
  • Het regelen van een regelmatige en veeleisende kwaliteitscontrole
  • Voldoende hoogwaardig materiaal aanschaffen

Dit alles kost tijd en vereist expertise op het gebied van schoonmaak. Twee dingen die de meeste hotelmanagers niet per se hebben ...

Het inhuren van een extern schoonmaakteam om uw Housekeeping te beheren, geeft u tijd en ruimte om u te concentreren op uw belangrijkste taak: ervoor zorgen dat uw gasten een verblijf hebben dat ze zich zullen herinneren.

Dat is de keuze die gemaakt werd door Château de Vignée en Glamping van Durbuy, twee grote namen in de hotellerie in België die voor hun Housekeeping een beroep doen op Stasse Nettoyage.

Moet u uw Housekeeping geheel of gedeeltelijk uitbesteden?

Heeft u al een team? Uiteraard kunt u met uw huidige medewerkers blijven werken en voor meer gespannen tijden een partner inhuren, bijvoorbeeld in de zomer als er veel klanten zijn.

Wilt u uw hele Housekeeping liever delegeren aan een externe partner, dan is dat ook mogelijk. Een team van professionals neemt dan de leiding om de schoonmaak en voorbereiding van de kamers van A tot Z te begeleiden.

De verschillende soorten Housekeeping diensten

Reiniging van het exterieur

Door de entree, de ramen, vleugels en de gevel schoon te houden, krijgen uw gasten een goede eerste indruk.

De inkomhal en de lobby

Een onberispelijke lobby en gemeenschappelijke ruimtes zijn de garantie voor een kwalitatief imago.

De restaurants

Zowel in de keukens als in de eetzaal is reinheid essentieel om te voldoen aan de voedselveiligheidsnormen en om een comfortabele en aangename sfeer te creëren voor uw gasten.

De kamers

Uw gasten verwachten een schone en comfortabele kamer. Overtref hun verwachtingen door alle oppervlakken grondig te onderhouden na elke klant die een bezoek heeft gebracht. Dit omvat ook het aanvullen van alle benodigdheden: lakens, badjassen, slippers, badhanddoeken, enz.

Het zwembad

Als uw hotel, vakantiehuis of camping een zwembad of spa heeft, moet deze onder alle omstandigheden onberispelijk schoon zijn. Dit is vooral belangrijk voor buitenzwembaden, die snel vuil kunnen worden door de weerselementen en het vuil dat er door de wind in wordt geblazen.

De sanitaire voorzieningen

Gemeenschappelijke toiletten zijn plaatsen die snel vies kunnen worden als er niet voor wordt gezorgd. En wat is er erger voor het imago van uw merk dan vieze toiletten? Regelmatig bezoek door een professional om het pand op te ruimen en de reserves aan te vullen is essentieel.

Housekeeping tijdens de Covid-19-pandemie

In de afgelopen maanden is hygiëne een bijzonder gevoelig onderwerp geworden vanwege de epidemie die de hele wereld treft. In deze moeilijke tijden voor velen in de hotelsector is het belangrijk om reizigers gerust te stellen door ze schone en gezonde leefomstandigheden te bieden.

Dit begint met het gebruik van geschikte producten, het veelvuldig ontsmetten van gemeenschappelijke ruimtes en het informeren van gasten over de maatregelen die uw hotel neemt. Stasse Nettoyage heeft speciale reinigingsmaatregelen getroffen voor Covid-19 en kan u adviseren over wat u vervolgens moet doen.

Vertrouw uw Housekeeping toe aan Stasse Nettoyage

Stasse Nettoyage biedt haar Housekeepingservice aan om u bij te staan bij het onderhoud van uw hotel, vakantiehuis, luxe camping of glamping in de provincies Namen en Luxemburg.

Wij bieden u een 100% op maat gemaakte aanpak gericht op uw noden: wij kunnen de gehele schoonmaak verzorgen, een specifiek onderdeel of gewoon komen als back-up tijdens het hoogseizoen. Een referentie-expert gaat ter plaatse om de dagelijkse gang van zaken te beheren en een optimaal kwaliteitsniveau te garanderen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het schoonmaken, zullen de hygiënenormen van Stasse indruk maken op uw gasten. Volg het voorbeeld van Château de Vignée en Glamping van Durbuy en sluit je aan bij onze lange lijst van tevreden klanten.

Wilt u uw Housekeeping delegeren aan professionals? Bespreek uw project met een expert.